Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Peter Lemmens vlaaien bij Amsterdam Cakes

Dit bericht delen

Wij zijn erg trots al sinds 2012 de exclusieve vlaaien van Patisserie Peter Lemmens uit Gronsveld aan te mogen bieden. Alhoewel deze patisserie al landelijk naam heeft gemaakt en bij veel mensen bekend is, willen we nog maar eens benadrukken wat deze vlaaien nu zo bijzonder maakt!

Wie is Peter Lemmens?

De patisserie waar we mee samenwerken heeft haar naam te danken aan Peter Lemmens, de oprichter van de patisserie die ruim 40 jaar geleden met passie is aan de start stond van een steeds groter groeiend bedrijf. Door die passie, liefde en de wens de állerbeste te zijn kwamen de klanten van heinde en verre om gebak te kopen. Niet alleen de Limburgse vlaaien die wij aanbieden, maar ook ander gebak. 

Zijn succes werd mede mogelijk gemaakt door de ingrediënten die hij gebruikte. Alleen de beste producten zijn geschikt voor de vlaaien en gebak van deze patisserie. Zo komt het fruit bijvoorbeeld van een fruitteelt gebied rondom de patisserie in Gronsveld. 

Na meerdere uitbreidingen van de patisserie is Peter Lemmens gebak inmiddels een begrip door heel Nederland. 

Een van deze uitbreidingen is de chocolaterie. Dit is hoe Zoet & Hartig (het moederbedrijf van AmsterdamCakes) is gaan samenwerken met Patisserie Peter Lemmens. Deze samenwerking is gestart toen Zoet & Hartig nog ingericht was op chocolaterie. Deze exclusieve samenwerking in Amsterdam staat nog steeds en daar zijn we erg blij mee! 

Vlaai bestellen

Ben je benieuwd geworden en wil je graag een vlaai bestellen? Dat kan natuurlijk! Zie onderstaand ons aanbod vlaaien in de smaken abrikozen, kersen en kruisbessen.

Dit bericht delen
Contact image

Marco

Hallo, dit is Marco van Amsterdam Cackes. Wat kan ik voor je doen?
by Best4u Media