Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Het taarten team

Marco: Service with a Smile

“Ik kom graag persoonlijk bij je langs, zodat ik ook een volgende keer beter kan aansluiten op je wensen. We streven naar perfectie. Ik zie liever 10 tevreden klanten, dan 100 klanten die maar 1 keer iets bestellen. Daarvoor zet ik graag een stapje extra.”

Ronny: Fijnproever

“Ik probeer altijd te zoeken naar de beste leveranciers met de juiste prijs/kwaliteit-verhouding, waardoor je zeker bent van een taart van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.”

Amsterdam Cakes

AmsterdamCakes.nl is een merk van Zoet & Hartig voor het online bestellen en bezorgen van taarten. De hoge taarten en verrukkelijke Limburgse vlaaien van Peter Lemmens zijn inmiddels ook in Amsterdam een begrip en bij ons te bestellen. Daarnaast hebben wij losse punten en vegan gluten-, lactose- en suikervrije raw cakes van Raw Betty.

Als je voor 17.00 uur bestelt dan kan de taart meestal de volgende dag voor slechts € 6,95 tussen 09.30 en 17.00 uur bezorgd worden in Amsterdam.

Wij hebben naast de online webshop een winkel: Zoet en Hartig op de Haarlemmerdijk 158 in Amsterdam waar je elke dag tussen 11.00 en 17.00 de taarten gratis kunt afhalen, wanneer je liever zelf een moment uitkiest in plaats van de bezorging af te wachten. Hier vind je alles wat met koffie, thee, gebak en chocolade te maken heeft. 

Contact image

Marco

Hallo, dit is Marco van Amsterdam Cackes. Wat kan ik voor je doen?
by Best4u Media