AmsterdamCakes.nl is een merk van Zoet & Hartig voor het online bestellen en bezorgen van taarten. De hoge taarten en verrukkelijke Limburgse vlaaien van De Sokkerbekkerie zijn niet alleen legendarisch in en om Geleen, maar inmiddels ook in Amsterdam een begrip, en zijn exclusief in Amsterdam bij ons te bestellen en te proeven.

Bezorging

Als u voor 17.00 uur besteld, wordt de taart de volgende ochtend tussen 09.30 en 12.00 uur bezorgd, op bijna alle adressen in Amsterdam en een straal van 10 km buiten onze vestiging (postcode 1013JK). Wij hebben naast de online winkel een vestiging op de Haarlemmerdijk 158 in Amsterdam, waar u de taarten kunt afhalen, als u liever zelf een moment hiervoor uitkiest dan de bezorging af te wachten.

Zoet en Hartig Haarlemmerdijk

Hier vind je alles wat met koffie, thee, gebak en chocolade te maken heeft. Voor thuis, of gezellig bij ons in de winkel. Zoals de hotchocspoon, waarmee je warme chocolademelk maakt. Of heerlijke kleine bonbons. Ook een high tea of een proeverij van onze vlaaien en taarten is mogelijk, of genieten van een van onze gerechten van onze kleine lunchkaart, wel is even telefonisch reserveren aan te raden.

[WD_FB id=”1″]