Taarten zonder ei

Bij AmsterdamCakes zijn we dol op taarten en cakes, voor ieder wat wils! Ben jij ook helemaal weg van taarten, maar mag of wil je geen taart waar ei in verwerkt zit? Dan hebben we een aantal heerlijk opties voor je op een rijtje gezet. In deze gebakjes geen ei verwerkt en zijn daarnaast ook lactose-, gluten- en suikervrij. Heerlijk voor bij de koffie, maar natuurlijk ook lekker als dessert. 

Aan de bereiding van deze gebakjes komt geen oven te pas, ook wel no-bake cakes! Check hier onze recepten voor no-bake cakes

Mango Dream

Basis van nootjes, cashewnoten die minstens 4 uur zacht moeten worden in water, vermengd met mango fruitmoes en daarna weer opstijven.

Pistache Dream

Basis van nootjes, cashewnoten die minstens 4 uur zacht moeten worden in water, vermengd met pistache en daarna weer opstijven.

Raspberry Dream

Basis van nootjes, cashewnoten die minstens 4 uur zacht moeten worden in water, vermengd met een fruitmoes van frambozen en daarna weer opstijven.

Salty Peanut Dream

Basis van nootjes, cashewnoten die minstens 4 uur zacht moeten worden in water, vermengd met cacao en pinda en daarna weer opstijven.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
nl_NLNederlands